Kurset i præsentationsteknik er til dig, der har brug for at lave professionelle præsentationer, foredrag og taler, hvor din personlige stil, gennemslagskraft og dine kommunikative færdigheder er udslagsgivende for din succes.

På Vibehus Kursus Center tager vi udgangspunkt i den/de kursister, der er på hvert hold. Det betyder, at emnerne er tilpasset deltagerne, hvorfor indholdet kan variere en smule fra hold til hold. Du lærer med andre ord nogle helt specifikke værktøjer til brug for dine præsentationer.

Når du er færdig med kurset, kan du helt bevidst vælge dine faglige og personlige strategier, når du skal præsentere dit materiale.

Hvis du vil være med, skal du smøge ærmerne op, for kurset er meget interaktivt og intensivt, da der kun er 1 kursist ad gangen, så du er ’på’ meget af tiden.

Kurset henvender sig både til mindre erfarne formidlere, og dem der har præsenteret mange gange før, men som ønsker at blive endnu bedre. Så om du er leder, medarbejder, studerende, iværksætter, instruktør eller noget andet er underordnet.

Det vigtigste er din vilje og lyst til at blive endnu bedre.

Via teori, læring, praktiske øvelser og sparring, får du indsigt i metoder og redskaber til at være en dygtig formidler, der kan sit præsentationshåndværk.

På Vibehus Kursus Center er der højt til loftet, og det betyder, at vi har en afslappet atmosfære, og der er masser af plads til humor og grin. Her har læring gode forhold og masser af plads.

Lær blandt andet

 • Hvordan du præsenterer dine idéer, ydelser, produkter og projekter på en overbevisende måde.
 • Hvordan du skaber tillid og får dine tilhørere til både at lytte interesseret til dig og forstå dit budskab.
 • Hvordan du fra start til slut udviser sikkerhed og har gennemslagskraft.
 • Hvad dit kropssprog har af betydning under din præsentation.

 

Du skal finde din egen stil og måde at lave præsentationer på. Det er vigtigt ALDRIG at blive en kopi af en anden persons måde at fremlægge på, for det kommer aldrig til at virke autentisk.

Du har garanteret set og hørt mange foredrag, præsentationer og lign. – og måske har du dannet dig en mening om, hvem du synes, er nogen af de allerbedste formidlere, – og hvorfor. På kurset vil vi gennemse en række små sekvenser med mænd og kvinder, der præsenterer et budskab eller et produkt. Disse sekvenser vil vi sammen med deltagerne analysere for at se og vurdere, hvilke virkemidler hver enkelt vil kunne drage nytte af. Ikke som en kopi, men som inspiration.

Uanset om det er dit arbejde, dit studie eller noget andet, der kræver, at du præsenterer en virksomhed, en strategi, produkter, trends, idéer, ydelser eller projekter, – eller om du har brug for at formidle informationer og svært fagligt stof til en bred modtagergruppe, – så kan vi hjælpe dig til mere succes.

Udbytte for deltageren

 • Du bliver skarp på, HVORDAN du skal ’levere varen’, og på HVORFOR det er vigtigt, at du kan dit præsentationshåndværk.
 • Du kan håndtere din eventuelle nervøsitet og bruge den konstruktivt.
 • Du kan bevare roen og overblikket.
 • Du styrker din gennemslagskraft.
 • Du lærer at skabe en god og tillidsvækkende dialog med forskellige typer af tilhørere.

Udbytte for virksomheden

 • Efter kurset kan deltageren præsentere sit materiale med overbevisning og gennemslagskraft.
 • Deltageren kan på en positiv måde påvirke samarbejdspartnere, kunder, leverandører, borgere etc. med sine budskaber.
 • Deltagerens styrkede kompetencer kan øge salg etc. og kvalitet for virksomheden.

 

Kurset i præsentationsteknik veksler mellem teoretiske oplæg og øvelser i at præsentere.

Du får prøvet dig selv af i et trygt og overskueligt forum.

Emnerne på kurset er blandt andet

 • Hvad er en god præsentation – succeshistorier.
 • Målgruppens behov og forudsætninger.
 • Fokus på mål, nytteværdier, budskaber og succeskriterier.
 • Organisér præsentationen ved hjælp af fiskemodellen.
 • Brug af forskellige manuskripter – mindmaps, stikordskort, notatark.
 • Din personlige power og udstråling.
 • Styrk din selvtillid, dit selvværd og din troværdighed.
 • Bliv ven med din nervøsitet.
 • Bliv mere bevidst om dit kropssprog.
 • Kommunikation med modtageren.

Implementering

Vibehus Kursus Center lægger stor vægt på, at du straks efter kurset er en overbevisende og dygtig formidler.

Der kan forekomme hjemmearbejde.

Erfaring tæller

Som det er med alt her i livet, så gør øvelse mester, og hvis du vil kunne præsentationsteknik på et formidabelt niveau, kræver det en ihærdig indsats af dig, og at du bliver ved med at opsøge mulighederne for at præsentere. For hver gang du præsenterer, tager du noget læring med. Dine egne evalueringer af dine præstationer vil holde dig på sporet og skarp på at forbedre dig hele tiden.

AV-Udstyr

Tekniske kilder som f.eks. PowerPoint, Photo Shop og andre softwareprodukter, samt brug af projektor (AV-udstyr), indgår ikke som en del af emnerne i undervisningen. Du kan dog sagtens selv vælge at præsentere via disse, hvis du er vant til at håndtere dem.

Kurset holdes her

København S

 

Varighed

10 moduler af 2 timer

 

Pris

DKK 15.000,-

ekskl. moms.

Der kan tilkøbes flere moduler á kr. 1.500,- ekskl. moms pr. time.

Har du brug for vejledning

Anders Hjorth
Underviser og forstander

+45 2020 9278

ah@vibehus.dk

Annette Larsen
Underviser og afdelingsleder for innovation

+45 4142 3502

al@basicleadership.dk

Mød dine undervisere

Anders Hjorth, Civiløkonom HD, kredit & finans.

Erhvervsrådgiver og innovationskonsulent

Anders formår at gøre det komplicerede enkelt. Takket være en solid uddannelsesmæssig baggrund og erhvervsmæssig erfaring kombineret med godt overblik, er han i stand til hurtigt og sikkert at træde ind, analysere problemstillinger og se vejene frem. Anders har mange års erfaring som leder og fungerer som sparringspartner og erhvervskonsulent både individuelt og i organisationer.

 

Annette Larsen, Udviklingskonsulent og coach

Underviser og foredragsholder

Annette er uddannet coach, og hun har sit virke som underviser, udviklingskonsulent og foredragsholder. Som professionel coach er Annette en skarp iagttager, der med sin empatiske tilgang til andre mennesker, formår at formidle og hjælpe mennesker til at komme videre med deres liv, karriere og udfordringer på en positiv måde, og få mennesker til at gå efter dét, som de sætter sig for. Annette er vedholdende og kontant i sin stil og har høje forventninger til kursister og klienter.