Kurset henvender sig til både unge og ældre herunder også til ledere og medarbejdere med en udadvendt funktion i en virksomhed.

 

Formål

Få en spændende og anderledes natur & sanseoplevelse, hvor vi stiller skarpt på fantasidyr og andre sjove former i naturen. Workshoppen indledes med peptalken: LIVSGLÆDE & FANTASIDYR – inden vi drager ud i naturen for selv at fotografere.

Efter en aktiv og fantasifuld workshop i naturen har alle fået en fælles oplevelse, en ny referenceramme og en dag de aldrig glemmer. Deltagerne fået muligheden for at fordybe sig og tænke nye kreative tanker. Alle fået en smagsprøve på hvordan mødet med fantasidyr er en kilde til evig livsglæde.

Deltagerne kan med fordel medbringe eget digitalt fotoudstyr – der bare kan være en mobiltelefon med kamera. Vi medbringer tillige 10 digitale kameraer, og sammen drager vi ud og finder og fotograferer fantasidyr og andre sjove former i naturen.

Oplægget er at vi skal grine, hygge os og løse sjove opgaver, der giver værdifulde oplevelser, styrker sammenholdet og giver den enkelte anledninger til kunne øge livsglæden.

Indhold

Først vil der være en gennemgang af de forskellige facetter i en firmakulturs normer og af dens centrale værdier og visioner. Dernæst overlades det til deltagerne at reflektere over deres oplevelse af deres egen virksomheds værdier og normer.

Når virksomhedens fælles værdier og normer er blevet klarlagt, fortsættes med workshoppen. Alt erfares bedre, når kroppen og sanserne er med. Workshoppen har en mentalhygiejnisk effekt, og følges ad i toner i den kreative proces med at omsætte virksomhedens værdier til konkrete handlinger og herved får medarbejderne et dybere forhold til processen i selve organisationen.

Metode

Livsglæde og fantasi er en organisatorisk øvelse i at acceptere alle bud, der kommer og på den måde sige ”ja” til hinanden, for at få idéerne til at flyde. Senere vælger man de processer ud, som man synes er de bedste. Denne frugtbare metode kan overføres til den innovative og procesorienterede hverdag.

Arrangementsform

Deltagerne er hele tiden i gang selv i en vekselvirkning mellem øvelser og indøvelse af processen til de færdige ændringer i en stærkere virksomhedsorganisation.

Forudsætninger

Workshoppen kræver ingen specielle forudsætninger andet end lyst til at være aktiv.

Kurset holdes her

Hos dig,
København S,
Lolland

 

Varighed

Hele workshoppen tilrettelægges i samarbejde med kunden, hvor de enkelte moduler fastlægges.

 

Pris

DKK 15.000,-

ekskl. moms og transport og forplejning.

Har du brug for vejledning

Anders Hjorth
Underviser og forstander

+45 2020 9278

ah@vibehus.dk

Mød dine undervisere

Mette BL Thomsen, Udviklingskonsulent

Underviser og foredragsholder

Mette er kendt for at være en kvinde, der sprudler af energi, og som elsker at motivere andre til at sætte sig mål og nå dem, både karrieremæssigt, følelsesmæssigt, kropsligt, helbredsmæssigt og sportsligt. Grundstenen i Mettes arbejde er at fremelske de stærkeste ressourcer hos det enkelte menneske og få alle til at føle sig værdifulde, præcis som de er.

Gennem Power Peptalks, workshops og spændende foredrag hjælper Mette andre til at turde tro på egne evner og sætte sig ambitiøse mål og nå dem. Det handler om tankens kraft, planlægning og troen på egne ressourcer og om hvordan livet kan leves med livsnerve. Også hvis det er med et kamera i hånden på eventyr-jagt efter spænende motiver i naturen.

 

Anders Hjorth, Civiløkonom HD, kredit & finans.

Erhvervsrådgiver og innovationskonsulent

Anders formår at gøre det komplicerede enkelt. Takket være en solid uddannelsesmæssig baggrund og erhvervsmæssig erfaring kombineret med godt overblik, er han i stand til hurtigt og sikkert at træde ind, analysere problemstillinger og se vejene frem. Anders har mange års erfaring som leder og fungerer som sparringspartner og erhvervskonsulent både individuelt og i organisationer.