Kurset i kommunikationsteknik er til dig, som har brug for at lave professionelle skriftlige præsentationer, foredrag og taler, hvor din personlige stil, gennemslagskraft og dine kommunikative færdigheder er udslagsgivende for din og virksomhedens succes.

På Vibehus Kursus Center tager vi udgangspunkt i den enkelte kursist, der er på hvert hold. Det betyder, at emnerne er tilpasset til enkelte deltager. Du lærer med andre ord nogle helt specifikke værktøjer, som DU har brug for, når du præsenterer dit skriftlige materiale. Når du er færdig med kurset, kan du helt bevidst vælge dine faglige og personlige skriftlige mediestrategier, når du skal præsentere dit oplæg.

Hvis du vil være med, skal du smøge ærmerne op, for kurset er meget interaktivt og intensivt, da der kun normalt er 1 kursist ad gangen, så du er ’på’ hele tiden.

Vibehus kan også lave kurset for flere deltagere i samme gruppe.

Kurset henvender sig både til mindre erfarne formidlere, og dem der har præsenteret mange gange før, men som ønsker at blive endnu bedre. Så om du er leder, medarbejder, studerende, instruktør eller noget andet er underordnet.

Det vigtige er din vilje og lyst til at blive endnu bedre.

Via teori, læring og praktiske øvelser får du indsigt i metoder og redskaber til at være en dygtig formidler, der kan sit kommunikations- og medieværktøj.

På Vibehus Kursus Center er der højt til loftet, og det betyder, at vi har en afslappet atmosfære, og der er masser af plads til humor og grin.

Lær blandt andet

 • Hvordan du præsenterer dine skriftlige idéer, ydelser, produkter og projekter på en overbevisende måde.
 • Hvordan du skaber tillid og får dine målgrupper til at forstå dit budskab.
 • Hvordan du fra start til slut udviser sikkerhed og har gennemslagskraft.
 • Hvad din kommunikationsstrategi har af betydning for din præsentation.

 

Du skal finde din egen stil og måde at lave skriftlige præsentationer på. Det er vigtigt ALDRIG at blive en kopi af en anden persons måde at fremlægge på, for det kommer aldrig til at virke autentisk.

Du har garanteret set og hørt mange foredrag, præsentationer og lign. – og måske har du dannet dig en mening om, hvem du synes, er nogen af de allerbedste formidlere – og hvorfor. På kurset vil vi gennemse en række små sekvenser med mænd og kvinder, der præsenterer et budskab eller et produkt. Disse sekvenser vil vi sammen med deltagerne analysere for at se og vurdere, hvilke virkemidler hver enkelt vil kunne drage nytte af. Ikke som kopi, men som inspiration.

Uanset om det er dit arbejde, dit studie eller noget andet, der kræver, at du præsenterer en virksomhed, en strategi, produkter, trends, idéer, ydelser eller projekter – eller om du har brug for at formidle informationer og svært fagligt stof til en bred modtagergruppe – så kan vi hjælpe dig til mere succes.

Udbytte for deltageren

 • Du bliver skarp på, HVORDAN du skal ’levere varen’, og på HVORFOR det er vigtigt, at du kan dit kommunikationsværktøj.
 • Du kan håndtere din målgruppe og bruge medierne konstruktivt.
 • Du kan bevare roen og overblikket.
 • Du styrker din gennemslagskraft.
 • Du lærer at skabe en god og tillidsvækkende dialog med forskellige typer af målgrupper.

Udbytte for virksomheden

 • Efter kurset kan deltageren præsentere sit skriftlige materiale med overbevisning og gennemslagskraft.
 • Deltageren kan på en positiv måde påvirke samarbejdspartnere, kunder, leverandører, borgere etc.
 • Deltagerens styrkede kommunikationskompetencer kan øge salg og kvalitet for virksomheden.

 

Kurset i kommunikationsteknik og mediestrategi veksler mellem teoretiske oplæg og øvelser i at præsentere skriftligt materiale til omgivelserne. Du får prøvet dig selv af i et trygt og overskueligt forum.

Emnerne på kurset er blandt andet

 1. Hvad er en god skriftlig præsentation
 2. Målgruppens behov og forudsætninger
 3. Fokus på mål, nytteværdier, budskaber og succeskriterier
 4. Din personlige skriftlige præsentationen
 5. Brug af forskellige manuskripter – mindmaps, stikordskort, notater
 6. Styrke din personlige power og udstråling
 7. Styrk din skriftlige selvtillid, dit selvværd og din troværdighed
 8. Bliv ven med din skriveblokering
 9. Bliv mere bevidst om din skriftlige kommunikation
 10. Tilpas dine budskaber til målgruppen

Implementering

Vibehus Kursus Center lægger stor vægt på, at du straks efter kurset kan gå direkte tilbage i din egen virksomhed og med det samme være en mere overbevisende og dygtig skriftlig formidler.

Der kan forekomme en del hjemmearbejde.

AV-Udstyr

Tekniske kilder som f.eks. PowerPoint, Photo Shop og andre softwareprodukter, samt brug af projektor (AV-udstyr), er ikke en del af emnerne i undervisningen. Du kan dog sagtens selv vælge at præsentere via disse, hvis du er vant til at håndtere dem.

Kurset holdes her

København S

 

Pris

DKK 15.000,-

ekskl. moms.

Der kan tilkøbes flere timer á kr. 1.500,- ekskl. moms pr. time. Dertil kommer transport.

Har du brug for vejledning

Anders Hjorth
Underviser og forstander

+45 2020 9278

ah@vibehus.dk

Mød dine underviser

Anders Hjorth, Civiløkonom HD, kredit & finans.

Erhvervsrådgiver og innovationskonsulent

Anders formår at gøre det komplicerede enkelt. Takket være en solid uddannelsesmæssig baggrund og erhvervsmæssig erfaring kombineret med godt overblik, er han i stand til hurtigt og sikkert at træde ind, analysere problemstillinger og se vejene frem. Anders har mange års erfaring som leder og fungerer som sparringspartner og erhvervskonsulent både individuelt og i organisationer.

 

Lise Thorsen, Kommunikationskonsulent, cand.mag.

Lise er cand.mag. i dansk og kultursociologi fra Københavns Universitet, journalist og uddannet web-master fra Journalisthøjskole. Taler flydende engelsk i skrift og tale og har kendskab til både fransk og tysk. En lang erhvervskarriere og mange rejser har givet Lise et godt kendskab til mange forskellige kulturer. Effektiv mødeleder og underviser, samt dynamisk og målrettet som samarbejdspartner.