Kurset ’Din karriereudvikling’ henvender sig til medarbejdere, ledere og ledige, som vil videre med deres karriere.

Drømmen

Hvad drømmer du om, at der skal ske med dig og din karriere?

Kurset giver dig viden, inspiration og motivation til at lave en ændring i dit arbejdsliv.

Måske vil du skifte jobfunktion, men gerne blive i det samme firma, eller du vil gå fra at være medarbejder til at være leder, eller være leder i et andet firma? Måske vil du helst være selvstændig? Eller du er ledig og vil ind på arbejdsmarkedet?

Uanset, hvad der gælder for dig, så kan det være både rart og nødvendigt med sparring fra nogen, som ikke kender dig, og som derfor kan se dig ’udefra’.

I Vibehus arbejder vi altid ud fra ’Det hele menneske’, hvilket betyder, at vi kører i både et fagligt udviklingsspor og et personligt udviklingsspor. Hvilke faglige kompetencer har du brug for at sætte i spil, og hvem er du som person. Hvad vil, kan og tør du?

Alle mennesker har uanede ressourcer, kompetencer, mod og vilje, hvis de støttes og ses på den ’rigtige’ måde. Hvilket er individuelt fra person til person. Det er vi rigtig gode til at se i Vibehus.

Formålet med kurset er at give dig det bedste afsæt til at komme videre i den retning, du vælger.

Hvordan?

Kurset er unikt på den måde, at der højst er 1 – 4 personer på samme tid. Dette giver dig rig mulighed for masser af individuel sparring. Det sker ofte, at vores kursister rent faktisk er alene på kurset.

Refleksion

Overvejelserne vedr. din karriere kræver meget af dig. Der skal gøres et seriøst stykke arbejde. Hvis du har brug for det, hjælper vi dig på kurset gerne med at få klarhed over, hvad du i virkeligheden vil med din karriere, dit arbejdsliv. Du skal tage stilling til, hvad du kan og vil fremover med dig og dit liv, og det kræver evne, vilje, mod og handling for at komme fra, hvor du er i dag – til hvor du hellere ser dig selv. Der er noget at glæde sig til. Du vil naturligvis også ’få fred’ til at tænke dine egne tanker og reflektere, når du har brug for dette.

Forudsætninger for at deltage på ’Din karriereudvikling’

 • At du er oprigtigt interesseret i en ny karriere / nyt arbejde
 • At du er indstillet på at arbejde koncentreret – både med det faglige og personlige
 • Du skal have vilje og mod til at ville ’noget andet’

Medbring

 • Computer
 • Mobiltelefon
 • Dit CV (hvis du har lavet et)
 • Evt. ansøgninger

Dit udbytte

 • Afklaring af kompetencer
 • Måske et nyt job
 • Mere selvværd og selvtillid
 • En handleplan for hvordan du kommer i ’din valgte retning’
 • Viden om hvordan du kan få en god start i et nyt job
 • Gode chancer for at du bliver gladere

Kan vi hjælpe DIG?

En del af vores kursister synes, at de selv er et helt særligt ’tilfælde’, som er i en umulig eller fastlåst situation.

Efter at have arbejdet med mennesker i forskellige livssituationer i mange år, er der ikke meget, der kommer som et chok for os mere. Så kom bare – der er også plads til dig og din situation.

Forplejning

Der serveres the og kaffe.

Kurset holdes her

København S

 

Varighed

10 moduler af 2 timer

 

Pris

DKK 15.000,-

ekskl. moms.

Der kan tilkøbes flere moduler á kr. 1.500,- ekskl. moms pr. time.

Har du brug for vejledning

Anders Hjorth
Underviser og forstander

+45 2020 9278

ah@vibehus.dk

Annette Larsen
Underviser og afdelingsleder for innovation

+45 4142 3502

al@basicleadership.dk

Mød dine undervisere

Anders Hjorth, Civiløkonom HD, kredit & finans.

Erhvervsrådgiver og innovationskonsulent

Anders formår at gøre det komplicerede enkelt. Takket være en solid uddannelsesmæssig baggrund og erhvervsmæssig erfaring kombineret med godt overblik, er han i stand til hurtigt og sikkert at træde ind, analysere problemstillinger og se vejene frem. Anders har mange års erfaring som leder og fungerer som sparringspartner og erhvervskonsulent både individuelt og i organisationer.

 

Annette Larsen, Udviklingskonsulent og coach

Underviser og foredragsholder

Annette er uddannet coach, og hun har sit virke som underviser, udviklingskonsulent og foredragsholder. Som professionel coach er Annette en skarp iagttager, der med sin empatiske tilgang til andre mennesker, formår at formidle og hjælpe mennesker til at komme videre med deres liv, karriere og udfordringer på en positiv måde, og få mennesker til at gå efter dét, som de sætter sig for. Annette er vedholdende og kontant i sin stil og har høje forventninger til kursister og klienter.